Print

MANÖVERLÅDAN SOM KLARAR ALLA DINA KRAV OCH BEHOV

 

EX-SKYDDADE MANÖVERLÅDOR, LIKA INDIVIDUELLA SOM DINA FÖRVÄNTNINGAR

Pålitliga Ex-lösningar utan kompromisser- vi står för fulländad kvalité. Kunder i olika verksamheter har sina egna specifika krav när det gäller explosionskyddade produkter. I vårt bassortiment med kärnprodukter som exempelvis manöverlådor uppfyller vi samtliga era behov. I syfte att bli ännu bättre har vi med gemensamma krafter optimerat 8150 serien. Dess modulära design gör kapslingen som skräddarsydd för dina specifika behov och tillämpningar.

R. STAHL's manöverlådor är specifikt tillverkade för varje kunds behov. valet är ditt - från val av material och storlek till val av tillbehör, funktion och utförande.

8150 SERIEN MANÖVERLÅDOR : MODULÄRA, UNIVERSELLA OCH SKRÄDDARSYDDA

8150-serien manöverlådor kan konfigureras exakt enligt din specifikation.En av fördelarna att nämna är att ett enda trycke kan påverka upp till fyra stycken kontaktblock. En annan möjlighet är att  Ampere-metern klarar omgivningstemperaturer ner till  -40 °C. Vidare kan man enkelt byta färg på våra LED-indikeringslamporg genom byte av den yttre kalotten. Vred kan enkelt ändras från fast till återfjädrande funktion.

Komponenterna inne i kapslingen kan monteras i olika nivåer. Den nya designen innebär att kontaktblock, brytare, tryckknappar etc kan monteras direkt på baksidan av locket vilket innebär att plats frigörs inne i kapslingen.

Manöverlådorna är tillgängliga i olika storlekar och material som borstat / elektropolerat, rostfritt alternativt, glasfiberförstärkt polyester. Tillvalet elektropolerad yta  är särskilt fördelaktigt i kemisk industri och applikationer vid läkemedelstillverkning (renrum).

De robusta kapslingarna är anpassade för alla miljöer och under extrema temperaturförhållande. De inbygda komponenterna och deras internationella certifikat säkerställer en global användning.

DIN MANÖVERLÅDA :

MANÖVERDON:

Ett stort urval av olika trycken och vred: 

R. STAHL erbjuder ett omfattande program av olika vred och trycken för explosionfarligt område. Exempel:

  • Trycken och svamptrycken
  • Vred i olika storlekar och funktioner
  • Enkel ändring från fast läge till återfjädrande läge av vred
  • Nyckelmanövrerade trycken och vred
  • Dubbel-trycken
  • Upp till fyra kontaktblock kan påverkas av ett enda trycke
  • Indikeringslampor
  • Lamptryckknappar
  • Potentiometers   

Tllbehör i form av skylthållare, skyltar, beröringsskydd ,låsbara skydd etc.

VÄLJ TILLBEHÖR

Tack vare ett brett tillbehörssortiment kan manöverlådan anpassas till vilken applikation som helst. Utbudet av kabelförskruvningar, pluggar, ventilationsnipplar, flänsar etc för kapslingarna är både brett och djupt.

MERA INFORMATION

Produkt översikt

Vår kompetens avseende skarv-boxar och kopplingslådor

Utskick, flyer

Manöverlådor i 8150 serien 

 

 

Se vår video om hur de tillverkas

Alla fördelar sammanställda för Digsi